La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Aula Magna de la Casa de Cultura - 19 d'abril 2013

El 19 d'abril 2013 va tenir lloc a l'Aula Magna de la Casa de Cultura la presentació de la versió en català del llibre "Victus: Barcelona 1714", presentació que va anar a càrrec del seu autor, Albert Sánchez Piñol, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el periodista Jordi Grau.

L'alcalde de Girona Carles Puigdemont i la regidora Marta Madrenas, saludats a l'entrada a la Casa de Cultura pels Miquelets de Girona - Regiment de Sant Narcís
(Ampliar) - L'alcalde de Girona Carles Puigdemont i la regidora Marta Madrenas, saludats a l'entrada a la Casa de Cultura pels Miquelets de Girona - Regiment de Sant Narcís.

L'acte, que s'emmarcava en el 50è anniversari de la Lliberia Les Voltes, organitzadora de l'esdeveniment, va comptar amb la presència de membres de l'Associació Miquelets de Girona - Regiment de Sant Narcís, habillats de l'època, que varen muntar guàrdia a l'entrada de la Casa de Cultura i durant l'acte de la presentació.

Foto de grup abans de començar la presentació
(Ampliar) - Foto de grup abans de començar la presentació.

Més d'un centenar i mig de persones van omplir l'Aula Magna de la Casa de Cultura per escoltar l'escriptor, que, entrevistat pel periodista del Punt diari Jordi Grau, es va esplaiar fent un repàs històric de l'època en què s'emmarca el llibre, aprofundint en aspectes que apareixen, i d'altres que no, en la novel·la.

Presentació de Victus
(Ampliar) - Presentació de "Victus".


 • Girona durant la Guerra de Successió (1705-1714). Article històric de com va viure Girona la Guerra que va abocar a la promulgació dels decrets de Nova Planta.

 • [Més imatges]-------------Back-Index-Next

  Miquelets de Girona - Regiment de Sant Narcís, fent guàrdia a la porta de la Casa de Cultura

  Albert Sánchez Piñol, autor de "Victus"

  Presentació de "Victus"

  Albert Sánchez Piñol, autor de "Victus"

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés