La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Les activitats amb motiu de la presentació de regiment de Sant Narcís, i la benedicció i jura de bandera, han continuat a la la plaça del Vi amb el clavetejat cerimonial de la bandera al pal, bandera que prèviament ha estat beneïda a la capella de Sant Narcís de la Basílica de Sant Feliu.
Una llista de dotze persones escollides per la seva representativitat va clavar un clau per afermar la bandera a la seva asta. El procediment va ser el següent: l’Auditor cridà un a un pel nom i càrrec a les persones escollides. La persona es dirigí devers l’Auditor, que li donà un clau i el martell. Seguidament, la persona escollida clavà el clau mentre deia "En nom de Déu, el Rei i la Pàtria". El Banderer i el Segon Assistent l’auxiliaren en tot moment. Un cop la persona escollida hagué clavat el clau, donà el martell a l’Auditor i tornà a la seva posició inicial.Clavetejat de la bandera a la plaça del Vi

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés