La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del 16 de març al 16 de setembre de 2018 s'exhibeix al Museu d'Arqueologia de Girona l'exposició "La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis", mostra que permet copsar la importància del poblat neolític de La Draga, al Pla de l'Estany, l'únic jaciment lacustre de la península Ibèrica i un dels més antics i importants de la Mediterrània occidental.
Aquest va ser un dels primers poblats del Nord-est del territori on es van establir les societats pageses neolítiques, fa uns 7300 anys, transformant l’espai que els envoltava per tal de desenvolupar les pràctiques agrícoles i ramaderes necessàries per a la seva subsistència. El tret més singular del jaciment és la conservació d’elements elaborats en fusta i d’altres matèries orgàniques.Exposició 'La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis' al Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona, a Sant Pere de Galligants

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés