Inici Els municipis Paisatges naturals Cultura i lleure Gastronomia Edificis històrics i religiosos Recomanacions
Campllong

La Fira Comarcal de Primavera de
Campllong
30 d'abril i 1 de maig de 2011

La Fira Després de més d’un quart de segle d’existència continuada, la Fira ha esdevingut un referent dins del món comercial, agrícola i ramader català. La tradició i la modernitat es donen de la mà en aquesta trobada que visiten més de 30.000 persones.

Fires i Mercats
Zoom Zoom Zoom
(Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

 • El poble de Campllong: la història
 • Anualment, el primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Fira de Campllong ofereix una diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un veritable aparador de l’activitat econòmica i social, no solament del municipi de Campllong i rodalies, sinó de tota la província.
  Tota la seva vitalitat es mostra a l’espai dedicat, com cada any, a la Fira Comercial (espais exteriors i estands a la carpa coberta), a les parades de venda de productes artesans, demostració d’oficis artesanals, exposicions de maquinària agrícola i industrial antiga i actual, mercat d’ocasió, etc.
  Totes aquestes activitats es complementen amb exhibicions i concursos que conjuntament amb l’oferta comercial atrauen al nombrós públic visitant.
  L’organització de la Fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.

  (Text extret del programa de l'edició 2011 de la Fira)

  Zoom

  Zoom
  Zoom Zoom Zoom
  (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)
  Zoom Zoom Zoom
  (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)
  Zoom Zoom Zoom
  Zoom Zoom Zoom
  Zoom Zoom Zoom

 • Web oficial del municipi de Campllong

 • [Més imatges...]

  Back - Back - Next