VI Jornades gastronòmiques de la tòfona

Del 3 al 26 de febrer 2012, el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons celebra les tradicionals Jornades Gastronòmiques de la Tòfona que arriben a la seva sisena edició, incorporant a les seves cartes, diversos plats elaborats amb aquest producte.

El divendres 6 de febrer s'han presentat les jornades al taller de reparació de metalls de Joan Ensesa, un dels espais més singulars del Barri Vell de Girona, seu de l'antic teatre Odeon, on els assistents han pogut gaudir d'un esmorzar a base de pa amb tomàquet i botifarra a la graella amb encenalls de tòfona.

El col·lectiu Girona Bons Fogons està format pels restaurants: Alemanys 3 de Girona, La Banyeta de Palol de Rebardit, Cal Ros de Girona, Celler de Can Roca també de Girona, Duc de l'Obac de Bonmatí, Maràngels de Sant Gregori, Massana de Girona, Occi també de Girona, La Riera de Sant Martí Vell i Quimera de Caldes de Malavella.



  • IV Jornades de la tòfona. Article i reportatges fotogràfics de l'edició 2010 de l'esdeveniment gastronòmic.


  • Reportatge fotogràfic. (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

    Zoom Zoom Zoom Zoom
    Zoom Zoom Zoom Zoom
    Zoom Zoom Zoom Zoom
    Zoom Zoom Zoom Zoom
    Zoom Zoom Zoom Zoom
    Zoom Zoom Zoom Zoom

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
    Back-Index