Cervesa artesana sense filtrar ni pasteuritzar, de tonalitat rogenca molt elegant i amb escuma lleugerament rosada.
Molt aromàtica, amb notes clarament florals del saüc, hibiscus i calèndula; a l'obrir-se l'escuma es perceben aromes a fruites fresques com el préssec i l'aranja vermella.
Amb una carbonació molt subtil, amb textura lleugera però molt persistent en boca, manté un equilibri acurat entre acidesa, dolçor i amarg.
Molt versàtil, combina bé amb amanides de formatges, tempures, pastes, peixos i carns suaus. Per la seva composició floral, esdevé un maridatge perfecte amb la cuina japonesa, especialment sushis i sashimis.
La composició de les flors, confereixen a aquesta cervesa unes propietats aperitives, digestives i tonificants que, amb la suma de la civada i l'ordi, resulten molt beneficioses per la salut.
(Clicar damunt les imatges per ampliar-les)
Recomanacions de consum: de 8 a 14ºC amb copa tipus tulipa, servida amb la copa dreta i l'ampolla horitzontal una mica en alçada perquè escumi bé.