Llenguado farcit amb ceps confitats
Ingredients per 4 persones
--------
- 4 llenguados
--------
- Ciurenys confitatst amb oli d'oliva i all
--------
- 6 tomàquets deshidratats
--------
- 1 ceba tendra
--------
- Unes fulles de llorer
--------
- 1 llimona
--------
- 10 espàrrecs verds
--------
- Oli d'oliva
Elaboració
Confitar els bolets amb oli d'oliva, all i lloret. Netejar els llenguados, sense treure'ls la pell, filetejar-los i posar-los en una plata al forn.
Filetejar els bolets i farcir-ne els llenguados. Salpebrar.
Afegir els tomàquets, el julivert picat, lloret, la llimona i un raig d'oli d'oliva. Posar-los al forn a 130º durant 10 minuts.
A part saltegem els espàrrecs i els alls tendres. Emplatem els llenguados i els acompanyem amb la guarnició.
|
|