Compro i cuino: menú de Nadal

El dissabte 18 de desembre de 2010 varem gaudir de la companyia del xef Pere Arpa del restaurant Ca l’Arpa, qui ens guià per fer la compra al mercat de tots els productes de temporada que varem necessitar per elaborar uns plats especials per Nadal, delícies, segon plat i postres, que tots junts varem cuinar i degustar a l’Aula.
El restaurant Ca l’Arpa, situat en un dels carrers més emblemàtics de Banyoles, ofereix una cuina de la terra, arrelada a la tradició i passada pel sedàs d’una cuina creativa amb una proposta de molt respecte al producte de proximitat.


Activitats i receptes

  • Les compres al Mercat del Lleó

  • Coca de verdures saltejades i foie

  • Elaboració de la coca
  • Preparació de les verdures
  • Cocció i preparació del magret d'ànec
  • Muntatge final del plat
  • Llenguado farcit amb ceps confitats

  • Preparació dels bolets
  • Cocció, preparació de la guarnició i muntatge del plat
  • Crema de taronja

  • Back-Index