La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats
Web de l'Ajuntament de Girona

Girona Temps de Flors

Back

Anar

Història de les mostres florals a Girona.
Article històric des de les primeres mostres als anys 30, les exposicions a Sant Pere de Galligants i Sant Domènec, fins l'actual Girona Temps de Flors, amb imatges dels anys 60. 16 fotografies.

Història de les mostres florals a Girona. Escales de la catedral 2014
Anar

Temps de Flors: els cartells.
Cartells anunciadors de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", des de 1954 a l'edició 2022.

Temps de Flors: els cartells
Anar

Making of de l'esdeveniment.
Reportatge fotogràfic dels muntatges i les instal·lacions a diversos indrets. 27 fotografies.

Making of de l'esdeveniment
Activitats i esdeveniments
Anar

Diada Castellera.
Reportatge fotogràfic de l'actuació castellera el 15/05 amb Marrecs de Salt, els Xics de Granollers i els Sagals d'Osona. 57 fotografies.

Diada Castellera
Anar

Festival A Cappella 2022.
Xè Festival A Cappella, coincident amb "Girona Temps de Flors", a la plaça de la Independència entre el 7 i el 15 de maig de 2022.

Festival A Capella. Actuació de Les Fourchettes
Instal·lacions als espais
Anar

El Jardí de la Infància.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El laberint", de Mònica Montero, Alba Bonada, Natàlia Alegre i altres. 6 fotografies.

Jardí de la Infància
Anar

Plaça de Jacint Verdaguer.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Fent safareig", un projecte de de parelles lingüístiques del Programa d’Inserció Laboral Riu Ter. 6 fotografies.

Plaça de Jacint Verdaguer
Anar

Escales de l'església dels Dolors.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Ha arribat la primavera", d'Anna Maria Camps, Raquel Dominguez, Pau Bosch i altres. 3 fotografies.

Escales de l'església dels Dolors
Anar

Centre Cultural La Mercè.
Reportatge fotogràfic del muntatge "L'acolliment familiar", d'alumnes de 1r de batxillerat artístic - IES Santiago Sobrequés i Fundació Infància i Família. 9 fotografies.

Centre Cultural La Mercè
Anar

Església del Sagrat Cor.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Recordant l'Anita", de Marisa Lendoire i altres. 6 fotografies.

Església del Sagrat Cor
Anar

Edifici Fòrum.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Benvinguts al desert", un projecte de Centre Verd i Col·legi de Metges de Girona. 6 fotografies.

Edifici Fòrum
Anar

Pujada del pont de Pedra.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Girafes", de professors i alumnes de l'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona. 6 fotografies.

Pujada del pont de Pedra
Anar

Edifici d'Òmnium Cultural.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Al maig cada dia un raig... de llibertat. Òmnium, fa 50 anys que ens mullem", de Laia Vidal i voluntaris d'Òmnium. 3 fotografies.

Edifici d'Òmnium Cultural
Anar

Plaça del Pallol.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Donem la volta al món (en tots els aspectes)", d'Anna Agustí, Rosa Rios i Gargots Alumnes Pintura Centre Cívic Barri Vell. 3 fotografies.

Plaça del Pallol
Anar

Centre Geriàtric Maria Gay.
Reportatge fotogràfic del muntatge "(S)Àvies resilients" de Maria Andrade, Raquel López i Residents del Centre. 3 fotografies.

Centre Geriàtric Maria Gay
Anar

Balcons de Casa Carles - Bisbat de Girona.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Projecte Floral", de professors i alumnes de l'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona. 3 fotografies.

Balcons de Casa Carles - Bisbat de Girona
Anar

Façana de l'Ajuntament.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Projecte Floral", de professors i alumnes de l'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona. 3 fotografies.

Façana de l'Ajuntament
Anar

Entrada de l'Ajuntament.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Insinuació", d'Otilia Colom, Alfons Tost, Montse Bolet i Grup Tetris. 5 fotografies.

Entrada de l'Ajuntament
Anar

Antiga Casa de la Generalitat.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Projecte Floral", de professors i alumnes de l'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona. 3 fotografies.

Antiga Casa de la Generalitat
Anar

Carrer de l'Arc.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El passatge de la llum", del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors de Girona. Victòria Aldeguer i altres. 6 fotografies.

Carrer de l'Arc
Anar

Rambla de la Llibertat i altres.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Living Large, una reflexió sobre la perspectiva i les opcions", de Daica Skrobala de Polycarp Flowers i Terry Durden de Volumne 11 Designworks. 6 fotografies.

Rambla de la Llibertat i altres
Anar

Pont de les Peixateries Velles.
Reportatge fotogràfic del muntatge "La Natura ens parla!", de Ferran de la Rosa i Sílvia Grau. 21 fotografies.

Pont de les Peixateries Velles
Anar

Plaça de les Castanyes.
Reportatge fotogràfic del muntatge "La ciutat invisible", de Xavier Martín Tost, F. Xavier Ramis i altres. 6 fotografies.

Plaça de les Castanyes
Anar

Casa Solterra.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Jardí invers", de Patrícia Maseda, Jaume Geli, Amics del Museu d’Art i altres. 6 fotografies.

Casa Solterra
Anar

Casa Agullana.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Marina vítria", d'Olga Sala, Antonio Ruiz, Xavier Panareda, Irene Peré i altres. 3 fotografies.

Casa Agullana
Anar

Escales de Sant Martí.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El corriol de Sant Martí", de l'alumnat i professorat de l'Escola Viver Castell de Sant Foix. 6 fotografies.

Escales de Sant Martí
Anar

UdG. Escales de Sant Domènec.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Prat", d'Arià Pla, Aurora Gavaldà, Joan Carles Angulo i altres. 3 fotografies.

UdG. Escales de Sant Domènec
Anar

UdG. Edifici de Les Àligues.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Palimpsest d'ombres", d'Anna Comas, Daniela Xifra, Jordi Llinares i altres. 9 fotografies.

UdG. Edifici de Les Àligues
Anar

Carrer Ballesteries.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Flors als balcons", de l'Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer de les Ballesteries. 9 fotografies.

Carrer Ballesteries
Anar

Pont de Sant Agustí.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El camí del comerç", de Joan Manel Guillén, Lídia Torrijos, Míriam Ferrero i José María Valls. 15 fotografies.

Pont de Sant Agustí
Anar

Casa Sambola - Pla Dalmau.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Ramé", de RICE, Marta Pou Ribas i altres. 3 fotografies.

Casa Sambola - Pla Dalmau
Anar

Pujada de la Catedral - Escales de la Pera.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Camps enjardinats? Jardins cultivables?", d'alumnes i professorat del CFGM INS La Garrotxa. 6 fotografies.

Pujada de la Catedral - Escales de la Pera
Anar

Casa Cúndaro.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Percepcions, emocions, colors i nous camins: Apostoflant", de Fundació els Joncs i Bàsquet Girona. 15 fotografies.

Casa Cúndaro
Anar

Pont d'en Gómez.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Camí a l'altar", d'Helena Cebrian - Estudi Craspedia, Miquel Macaya, Marina Bermejo, Laura Pallaruelo i altres. 9 fotografies.

Casa Cúndaro
Anar

Muralla al costat de la Carbonera.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Bosc dels desitjos", d'Ariadna Casanovas, Jordi Rovira, Judith Castro, Jordi Illa, Vero Martí, Carla Moreno i altres. 9 fotografies.

Muralla al costat de la Carbonera
Anar

Escala lateral pujada de Sant Feliu.
Reportatge fotogràfic del muntatge "L'ull ens enganya", de Francesc Fernández, Martí Navarro, Damià Balló, Tianhao (Alex) Huang i altres. 3 fotografies.

Escala lateral pujada de Sant Feliu
Anar

Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Japonisme", d'alumnes de l'Institut Anna Gironella de Mundet de Barcelona. 6 fotografies.

Mirador Lluís Maria de Puig i Olivé
Anar

Pont de Sant Feliu.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Pol·len", de 27Lletres (Marta Montes i Enric Saiz). Pol Herrero, Àlex Puntí, Lidia Alcántara, Joan Pérez i Mikel Hortal. 9 fotografies.

Pont de Sant Feliu
Anar

Basílica de Sant Feliu. Espai davant la rectoria.
Reportatge fotogràfic del muntatge "En què penses quan penses en impressió 3D", de Thao Hidalgo, Federico Jünemann i altres. 6 fotografies.

Basílica de Sant Feliu. Espai davant la rectoria
Anar

Basílica de Sant Feliu. Interior de la nau.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Goigs en llaor del bisbe i màrtir Sant Narcís", de Maria Rosa Corredor i altres. 9 fotografies.

Basílica de Sant Feliu. Interior de la nau
Anar

Basílica de Sant Feliu. Capella de Sant Narcís.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Modernisme floral", d'artistes i catifaires associats a la Federació Catalana d’Entitats Catifaires. 9 fotografies.

Basílica de Sant Feliu. Capella de Sant Narcís
Anar

Basílica de Sant Feliu. Escalinata principal.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Sant Narcís", basat en la llegenda de les mosques durant el setge de 1285. 9 fotografies.

Basílica de Sant Feliu. Escalinata principal
Anar

Plaça de Sant Feliu.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Tastem el paisatge de Girona", de l'Associació d’Amics de les Flors de Girona i escoles de Girona. 6 fotografies.

Plaça de Sant Feliu
Anar

Basílica de Sant Feliu. Escalinata nord.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Homenatge al bàsquet gironí", de Maria Rosa Corredor, Carme Albareda, Imma Arango i altres. 3 fotografies.

Basílica de Sant Feliu. Escalinata nord
Anar

Soterranis de la Catedral.
Reportatge fotogràfic dels diversos muntatges i instal·lacions en un dels espais emblemàtics de l'esdeveniment. 12 fotografies.

Soterranis de la Catedral
Anar

Carrer Ferran el catòlic - Paret.
Reportatge fotogràfic del muntatge floral "Aviram i natura", de Pintapalets. 3 fotografies.

Carrer Ferran el catòlic - Paret
Anar

Carrer Ferran el catòlic - Reixat.
Reportatge fotogràfic del muntatge floral "Esclat de primavera", de Maria-Elvira de Bolós, Elena de Bolós i Núria de Bolós. 3 fotografies.

Carrer Ferran el catòlic - Reixat
Anar

Escales de la Catedral.
Reportatge fotogràfic del muntatge "La nau navega", de Rosa Vidal Bosch, Ignasi Casadesús, Teresa Gardella i Pia Crozet. 6 fotografies.

Escales de la Catedral
Anar

Carrer Ferran el catòlic - Pati.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Camí incert", d'Albert Santaló Capellà i Lluc Vila Boix. 3 fotografies.

Carrer Ferran el catòlic - Pati
Anar

Façana dels Banys Àrabs.
Reportatge fotogràfic del muntatge floral "Temps de Flors al món", de Marc Rigau, Jordi Cicujano, Chelo Vallejo, Eduin David, Albert Diaz, Tony Nahaman, Andrea Bruno i Xavier Burch. 6 fotografies.

Façana dels Banys Àrabs
Anar

Els Banys Àrabs.
Reportatge fotogràfic dels diversos muntatges i instal·lacions florals al monument. 30 fotografies.

Els Banys Àrabs
Anar

Les Sarraïnes.
Reportatge fotogràfic dels muntatges florals "Un procés per florir: el pas per l'Hospital de Dia d'Adolescents" i "Salvavides". 6 fotografies.

Les Sarraïnes
Anar

La Majordoma de Sant Narcís.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Majordoma de sant Narcís florida", de Lenka Dadova, Narcís Teixidor i Alexander Gavaldà. 3 fotografies.

La Majordoma de Sant Narcís
Anar

Claustre de la Catedral.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Contrastos de futur", de Jordi Albà i voluntaris de BBVA Girona. 18 fotografies.

Claustre de la Catedral
Anar

Passeig Arqueològic - Sortida del Claustre.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Parem", de L'excusa Perfecta. 3 fotografies.

Passeig Arqueològic - Sortida del Claustre
Anar

Jardins de la Francesa.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Entorns hipersegurs de l'època postmoderna", de l'alumnat de CFGS de Paisatgisme i Medi Rural de Castellar del Vallès. 15 fotografies.

Jardins de la Francesa
Anar

Jardins del Museu d'Art.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Arborescències", d'Ívida Cynara. 6 fotografies.

Jardins del Museu d'Art
Anar

Capella de Sant Cristòfol.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Fantasia romàntica" d'Anna Sànchez. Marta Sànchez, Eduard Sànchez i altres. 15 fotografies.

Capella de Sant Cristòfol
Anar

Jardins dels Alemanys.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Obrim les gàbies", de Montse Galí, Rosa Maria Planas, Roser Varés i altres. 18 fotografies.

Jardins dels Alemanys
Anar

Jardí de la Torre Gironella.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Walden o el refugi de la vida" de Cecilia M. Casas, Helena Prim, Pol Urbano i altres. 6 fotografies.

Jardí de la Torre Gironella
Anar

Passeig Arqueològic. Font.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Gerros", de Sara Bonany, Roger Casado, Amèlia Chamorro i altres. 3 fotografies.

Passeig Arqueològic. Font
Anar

Passeig Arqueològic. Zona pins.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Floració del sòlid", de Virginia Vila, Anna Meléndez, Irene Martínez i altres. 6 fotografies.

Passeig Arqueològic. Zona pins
Anar

Passeig Arqueològic. Mirador dalt.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Matt", de Laia Cunill i Gemma Suñer. 3 fotografies.

Passeig Arqueològic. Mirador dalt
Anar

Passeig Arqueològic. Mirador baix.
Reportatge fotogràfic del muntatge "L'arbre de la primavera", de l'Associació IKALD. 3 fotografies.

Passeig Arqueològic. Mirador baix
Anar

Plaça dels Jurats.
Reportatge fotogràfic del muntatge floral instal·lat al riu sobre el Galligants, que uneix les places de Maria Laffitte i la dels Jurats. 9 fotografies.

Plaça dels Jurats
Anar

El riu Galligants.
Reportatge fotogràfic del muntatge floral instal·lat al riu sobre el Galligants, que uneix les places de Maria Laffitte i la dels Jurats. 6 fotografies.

El riu Galligants
Anar

Placeta de Maria Laffitte.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Les flors no es creen ni es destrueixen, només es transformen", de J.Genover, J.Perea i L.Pérez, entre altres. 6 fotografies.

Placeta de Maria Laffitte
Anar

Sant Pere de Galligants. Entrada.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Bizigai", de J. Enrique Berezo Manso, d'Arbozain Jardineria i Formació. 6 fotografies.

Sant Pere de Galligants. Entrada
Anar

Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Alçant el vol", de Joves i professionals del projecte UTE-PIL Girona. 6 fotografies.

Sant Pere de Galligants. Absis, tram 1
Anar

Sant Pere de Galligants. Absis, tram 2.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Racons per pensar...", de Laia Torner Acebes, Yolanda Feliu, Sandra Chueca i altres. 6 fotografies.

Sant Pere de Galligants. Absis, tram 2
Anar

Jardins del doctor Figueras - Font.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Jardí interior (caixa de sentits)", d'alumnes del Màster en Disseny i Producció d'Espais de la UPC School - CCCB. 6 fotografies.

Jardins del doctor Figueras - Font
Anar

Jardins del doctor Figueras.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Cavallitus", de Jaume Crosas, Mercè Oller, Guillem Carreres i el grup Fil i Art. 6 fotografies.

Jardins del doctor Figueras
Anar

Jardins de la Devesa.
Reportatge fotogràfic del roserar histò:ric obra d'Àngels Artigas, Dolors Picazo, Ignasi Esteve i altres. 12 fotografies.

Jardins de la Devesa
Anar

Rotonda del Rellotge.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Les fulles ceràmiques" d'estudiants i ceramistes de La Bisbal. 3 fotografies.

Rotonda del Rellotge
Anar

Avinguda Ramon Folch.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El repte", de la Fundació Oncolliga Girona. 6 fotografies.

Avinguda Ramon Folch
Anar

Plaça de la Independència.
Reportatge fotogràfic del muntatge "La història i la proximitat del comerç", de Joan Manel Guillén, Lidia Torrijos i altres. 18 fotografies.

Plaça de la Independència
Anar

Plaça de Santa Susanna del Mercadal.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Hollywood Spirit", de Clara Castillo Nadal i Andrés Gómez Manrique. 11 fotografies.

Plaça de Santa Susanna del Mercadal
Anar

Carrer Nou - Zona U de Girona.
Reportatge fotogràfic del muntatge "Els arbres dels infants", de l'Associació de Comerciants Zona U de Girona, escoles bressol, escoles de primària i centres d’educació especial. 9 fotografies.

Carrer Nou - Zona U de Girona
Anar

Avinguda Sant Francesc - inici.
Reportatge fotogràfic del muntatge "El misteri del riu Onyar", d'Irene Coll, Anna Bohigas, Míriam Martínez i altres. 3 fotografies.

Avinguda Sant Francesc - inici
Anar

Pati de les Magnòlies.
Reportatge fotogràfic del muntatge "No tot és un camí de roses", de Lucía Murillo, Raquel Aguilar, Rubén Martínez i altres. 9 fotografies.

Pati de les Magnòlies
Anar

Aparadors de comerços.
Reportatge fotogràfic d'aparadors decorats amb muntatges i instal·lacions flors i al·legoriques a l'esdeveniment. 12 fotografies.

Aparadors de comerços
Anar

Altres espais.
Reportatge fotogràfic de varis muntatges i instal·lacions florals a diversos espais de la ciutat. 12 fotografies.

Altres espais

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés