La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

L'antiga i senyorial mansió de la família Cors, situada al carrer Nou del Teatre, on el 1873 es va instal·lar el Col·legi de Sant Narcís, es va adaptar i ampliar al segle XX per esdevenir la seu de l'Ateneu Social Democràtic.
Quan l'entitat es va reorganitzar com a Foment de Cultura, el 1941, l'edifici es va convertir en el Cinema Modern. L'any 1988 s'hi va declarar un incendi que va cremar la pantalla de projecció, el teló i l'escenari de la sala.
El 4 de febrer de 1999, gairebé dos anys després de la instal·laci&oacutue; del equips de so digital, el Cinema Modern va tancar les portes i l'Ajuntament de Girona el va comprar el gener de 2001. Des de llavors, l'edifici ha estat tancat, exceptuant la sala B del cinema, l'actual Cinema Truffaut, que des de 1992 gestiona el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona.
En aquesta 60ena. edició, per Temps de Flors, els ciutadans i els visitants han tingut la oportunitat de tornar-hi a entrar, 14 anys després.

[Temps de Flors 2014]


Temps de Flors 2015. Antic cinema Modern

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés