La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

En la 61a. edició de "Temps de Flors", als soterranis de la Catedral s'ha exhibit el projecte "Món oníric", un treball de Jordi Albà i Sagué, Gustavo A. Torres Mendoza i Cristina Masferrer i Juliol, un treball innovador, que representa un món fantàstic de bellesa i misteri, paral·lel a la nostra realitat. En accedir-hi, el visitant s'abstreu de la multitud de l'exterior i s'endinsa en un món de sensacions amb escenaris propis dels somnis. Tota una experiència sensorial gràcies a un innovador sistema de projeccions, sons i olors, perfectament integrats en l'espai que han fet que els diferents elements que el componen semblin prendre vida.

Jordi Albà i Sagué, Gustavo A. Torres Mendoza i Cristina Masferrer i Juliol, autors del projecte Món oníric
(Ampliar) - Jordi Albà i Sagué, Gustavo A. Torres Mendoza i Cristina Masferrer i Juliol, autors del projecte "Món oníric".

La flor utilitzada va des de la senzillesa del clavell, passant per la puresa de la rosa blanca, fins a l'exotisme de les flors tropicals. Cadascuna amb una simbologia i una forta personalitat cromàtica que caracteritza els diferents ambients que recorre l'espai. En total més de 5.000 flors que ocuparan els més de 200m2 dels soterranis de la Catedral.
El visitant passa per quatre espais del món dels somnis diferenciats i contrastats. El primer l'abstrau de l'exterior, el segon és una immersió en un ambient misteriós, el tercer ofereix un element sorpresa de respir i el quart el porta a mons llunyans. Tot plegat acaba en una sortida que s'integra progressivament amb el passeig Arqueològic i porta al somni final que és descobrir la ciutat de Girona.

Muntant la instal·lació uns dies abans

(Ampliar) - Muntant la instal·lació uns dies abans.


 • Girona Temps de Flors. Index d'articles i reportatges fotogràfics de l'esdeveniment des del 2007.

 • Instal·lació al soterranis de la Catedral
  (Ampliar) - Instal·lació al soterranis de la Catedral
  Instal·lació al soterranis de la Catedral
  (Ampliar) - Instal·lació al soterranis de la Catedral
  Instal·lació al soterranis de la Catedral
  (Ampliar) - Instal·lació al soterranis de la Catedral
  Instal·lació al soterranis de la Catedral
  (Ampliar) - Instal·lació al soterranis de la Catedral

  [Més imatges]--- Back-Index-Next

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés