La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Enguany coincideix la 60ena. edició de "Temps de Flors" i la celebració del mil·lenari de la fundació del monestir de Sant Daniel.
Per commemorar les dues efemèrides, el muntatge floral del claustre del monestir ha comptat amb una col·laboració excepcional: la de Floraliën, el festival degà de la planta i la flor que se celebra a la ciutat flamenca de Gant, que ha guarnit les dependències claustrals amb mil azalees de Gant i 60 globus teixits amb gramínies, roses, gerberes i azalees blanques amb flors procedents d'aquesta població.

Decoració floral del claustre
(Ampliar) - Decoració floral del claustre

El Floraliën de Gant se celebra cada cinc anys però a partir del 2016 es farà cada quatre, i centrava la seva mostra en diferents pavellons però ha decidit, a partir del model de Girona Temps de Flors, obrir l'exposició a diferents punts de la ciutat.
En la seva pròxima edició, Girona serà la convidada especial, segons va indicar el president de l'esdeveniment flamenc, Michel Vermaerke, qui també va ser present a l'acte d'inauguració de la 60ena. edició de Girona Temps de Flors, el dissabte 9 de maig a les escales de la Catedral.

Decoració floral del claustre
(Ampliar) - Decoració floral del claustre

 • El monestir de Sant Daniel. Index d'articles històrics i reportatges fotogràfics del monestir.

 • Inauguració de la restauració del claustre. Article i reportatge fotogràfic de la inauguració de al restauració del claustre del monestir el 15 de juny 2013.


 • [Més imatges]--- Back-Index-Next

  Maria Assumpció Piferrer, priora del Monestir de Sant Daniel
  (Ampliar) - Maria Assumpció Piferrer, priora del Monestir de Sant Daniel
  La decoració floral, des del claustre superior
  (Ampliar) - La decoració floral, des del claustre superior
  Flors de la decoració
  (Ampliar) - Flors de la decoració

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés