La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Situat als peus del Passeig Arqueològic i de la Catedral aquest és un carrer de pas obligat pels visitants de la ciutat. Enllaça per una banda les edificacions romàniques de Sant Pere de Galligants, seu del Museu d'Arqueologia de Catalunya - Girona i Sant Nicolau, amb la la pujada de Sant Feliu i la Col·legiata de Sant Feliu, i per una altra amb el portal de Sobreportes i la plaça de la Catedral.

Un grup de visitants davant els Banys Àrabs i les Sarraïnes.

Com elements propis, en aquest carrer s'hi troba un dels llocs de visita obligats de Girona: els Banys Àrabs, edifici únic de banys públics medievals, construït el segle XII, i l'església de Sant Lluc, actual Castrum dels Manaies de Girona. • Girona Temps de Flors 2007. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2007.

 • Girona Temps de Flors 2008. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2008.

 • Girona Temps de Flors 2009. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2009.

 • Girona Temps de Flors 2010. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2010.

 • Girona Temps de Flors 2011. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2011.

 • Girona Temps de Flors 2012. Reportatge de la decoració floral del carrer durant l'esdeveniments Girona Temps de Flors en l'edició 2012.

 • Back-Index

  Interior dels Banys Àrabs.

  Campanar i façana de l'església de Sant Lluc.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés