La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El parc de les Ribes del Ter va ser construït a meitat dels anys 90. Arran de la planificació urbanística del sector de Fontajau i la construcció del pavelló, es va ordenar l’espai situat al marge esquerre del Ter en aquest sector. A més de la construcció de la passera de vianants, es va elevar lleugerament el nivell d’aigua del riu gràcies a una petita resclosa situada just al peu de la passera, amb el que es va aconseguir augmentar la superfície d’aigües obertes i donar una làmina d’aigua de molta més amplada, en la qual hi han crescut canyissars, joncs i altra vegetació de ribera.
El conjunt escultòric de metall "La família" de Xavier Corberó representa el moment de fer un berenar. La cistella a prop de la família i el fet de que l’escenari tingui lloc en un espai obert ajuda a entendre l’acció de la berenada entre les figures humanes fetes de metall representades de manera tan esquemàtica.Parcs i jardins de Girona. Parc de les Ribes del Ter

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés