Els WICCAC (Webmestres Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics) realitzen la seva trobada anual a Girona, en Temps de Flors

El dissabte 14 de maig de 2011 l'agrupació dels WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i Àmbits Cívics) va celebrar la seva 12a trobada, en aquesta ocasió a la ciutat de Girona, coincidint amb el Temps de Flors i amb els 10 anys de constitució del col·lectiu (febrer de 2001).

Ampliar

(Ampliar)

Una representació dels wics va ser rebuda a l'Ajuntament de Girona per la primera tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina. Després de la benvinguda institucional, els wics van visitar diversos indrets de la ciutat i van realitzar un dinar de treball a Can Lloret de la plaça Independència. L'organització de la trobada va anar a càrrec d'eldimoni.com; les fotografies oficials de la recepció són de pedresdegirona.com.

WICCAC (wiccac.cat) és una agrupació de webmestres que no estan lligats a organismes oficials ni entitats comercials ni professionals ni grups polítics; que tenen propòsits culturals o cívics, i que treballen en català.

La finalitat de WICCAC és posar en contacte els webmestres independents, intercanviar opinions i experiències i ajudar-se mútuament. Així mateix, impulsar la normalització d'ús de la llengua catalana a internet i promoure internet com a àmbit de cultura i civisme.

El Baròmetre de l'ús del català a internet és una de les eines més conegudes del treball col·lectiu de WICCAC.


Joan Soler i Teresa Visa (Barcelona) de kontrolweb.cat
Caterina Anducas i Paco Recio (Barcelona) de cataweb.cat
Carles Gómez Borràs, Mercè Sancho, Agustí Pujadas i Marta Garriga (Vilanova) de queduri.cat
Albert Barnosell Jordà i companya (Verges) de dexcursio.net i laprocessodeverges.com
Llorenç Vallmajó Riera (Girona) de filopolis.net i llor.wordpress.com
Fèlix Xunclà i Assumpció Parés (Girona) de pedresdegirona.com
Manel Mesquita (Santa Eugènia de Ter) d'eldimoni.com.

(Text gentilesa de eldimoni.com)
Back-Index