El dissabte 27 de juny de 2020 es va presentar a la Llibreria Geli de Girona el llibre "La cuina de la Costa Brava i del Pirineu de Girona" de Jaume Fàbrega. La presentació va anar a càrrec de Joan Roca, del Celler de Can Roca, qui és també autor del pròleg. L'acte va ser introduït pel llibreter Xavier Delòs i l'editor Enric Viladot, editorial Viena. (Ampliar) - Foto de grup a l'entrada de la Llibreria Geli.
Jaume Fàbrega és professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha estat qualificat de primer escriptor gastronòmic de la Mediterrània. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. (Ampliar) - Cloenda de l'acte a càrrec de l'editor Enric Viladot. (Ampliar) - Joan Roca i Abraham Simon, autor de 'Cassoles de Girona'. [Video]------[Més imatges]-------- |
(Ampliar) - El xef Joan Roca durant la presentació. (Ampliar) - Un moment de la presentació. (Ampliar) - Un moment de la presentació. Portada del llibre de Jaume Fàbrega. |
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice |
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |