La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona
Dies 10 al 12 de maig de 2013

Del 10 al 12 de maig de 2013 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la segona edició d'Interquilt Girona-Costa Brava 2013. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil, exhibició d'artistes nacionals i internacionals, on es pot gaudir de les seves obres i dels seus cursos, on s'ha pogut aprendre d'artistes d'àmbit mundial.

Interquilt Girona-Costa Brava 2013. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2013. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil.

Interquilt és un saló dedicat a totes les disciplines de l’art tèxtil i específicament al món del patchwork, que va néixer a Girona el 2012, amb un clar objectiu: obrir les portes a l'Art Tèxtil i aix&icute; donar resposta a l’interès manifest i creixent per aquest sector que s’ha manifestat en els darrers anys, amb un clar enfocament nacional i internacional. En aquesta edició ha expandit els seus àmbits i ha acollit la primera edició de Scrapbook.
El scrapbook o scrapbooking, consisteix en múltiples processos creatius com el retall, l'enganxat o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant fotografies i altres materials.

Interquilt Girona-Costa Brava 2013. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2013. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil.Cartell de l'edició 2013 del Saló.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • Interquilt 2012. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la primera edició del Saló.
  • [Més imatges]-------------Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés