La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

10 de juliol 2014. Activitats de cloenda.

Emmarcat en els actes amb motiu del centenari de l'escriptor, l'associació Amics de la UNESCO de Girona amb la col·laboració de l'associació de comerciants del Mercat del Lleó, ha organitzat mensualment una proposta l'objectiu de la qual és apropar l'escriptor al gran públic, a partir del llibre de Salvador Espriu "Les roques i el mar, el blau".

Dolors Reig i Lluís Lucero amb els músics que han participat en l'acte de cloenda
(Ampliar) - Dolors Reig i Lluís Lucero amb els músics que han participat en l'acte de cloenda.

Després de les sessions que s'ha desenvolupat des del 10 de juliol 2013 al 10 de juny 2014, en les que s'han presentats treballs literaris i pictòrics sobre un dels capítols del llibre d'Espriu, el dijous 10 de juliol va tenir lloc l'acte de cloenda, amb diverses activitats: un taller de reflexió i repensament de la plaça dedicada al poeta, un taller de tankas dirigit per Lluís Lucero, un altre taller, gastronòmic a l'Aula de Cuina del Mercat, amb elaboracions basades en fruites, i tres actuacions musicals.

L'actor Martí Peraferrer, la poetessa Amparo Parra i la directora teatral Graziella Sureda
(Ampliar) - L'actor Martí Peraferrer, la poetessa Amparo Parra i la directora teatral Graziella Sureda.

L'acte ha finalitzat amb la presentació i agraïment a tots els artistes que han presentat els seus treballs sobre els dotze capítols d'Espriu seleccionats. En paraules de Dolors Reig, Presidenta de l'Associació d'Amics de la Unesco de Girona, l'objectiu ara és que els dotze treballs realitzats esdeveinguin una exposició itinerant per les terres gironines.

Dolors Reig, Lluís Lucero i les dinamitzadores dels tallers
(Ampliar) - Dolors Reig, Lluís Lucero i les dinamitzadores dels tallers.


 • La plaça de Salvador Espriu. Article i reportatge fotogràfic de la plaça dedicada a l'escriptor, just davant del Mercat del Lleó.

 • [Més imatges]-------------Back - Index - Next

  Taller gastronòmic a l'Aula del Mercat del Lleó
  Taller gastronòmic a l'Aula del Mercat del Lleó.

  Atuacions musicals

  Taller de tankas sota el plàtan del Mercat

  Dolors Reig. Presidenta d'Amics de la UNESCO de Girona, durant l'acte.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés