La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Palau Firal de Girona
Del 14 al 16 de setembre 2012

La llarga trajectòria de Fira de Girona en l'organització del saló Equus ha fet que l'Associació Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola hagi triat Girona com a seu de l'únic concurs morfològic que es fa a Catalunya. El campionat ha tancat amb la participació de 101 cavalls i eugues de 37 ramaderies, majoritàriament catalanes, però també d'Àvila, València, Galícia, les Illes Balears, i, com a novetat, una de Guatemala.

Ampliar (Ampliar) - Un exemplar presentar al Campionat.

Pel que fa als premis, la ramaderia Can Boada de Banyoles ha estat guardonada amb el premi a la millor del campionat. Els millors exemplars participaran al campionat d'Espanya, que se celebrarà al novembre del 2012 a Sevilla, en el marc del Saló Internacional del Cavall (Sicab).

La primera edició del Campionat de Catalunya ha estat organitzat per l'ANCEE (Associació Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola) amb el suport de Fira de Girona, després que l'Equus, el saló del cavall i del poni, passi a ser biennal.

Després de l'èxit d'aquest campionat, Fira de Girona i l'ANCEE ja han començat a organitzar la propera edició del Campionat de Catalunya que se celebrarà el 2013, conicidint amb una nova edició del saló Equus.


EQUUS Saló del cavall a Girona, edició 2011. Reportatge fotogràfic del saló i les activitats que s'hi han dut a terme.

EQUUS Saló del cavall a Girona, edició 2010. Reportatge fotogràfic del saló i les activitats que s'hi han dut a terme.




[Més imatges]----------Back-Index-Next

Ampliar

(Ampliar) - El cavall Okey amb el seu propietari.

Cartell del Campionat

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés