La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dimecres 16 d'octubre de 2019 es va donar la sortida a la columna de Girona de la "Marxa per la Llibertat" en la que han participat 7.000 persones, moltes d'elles carregats amb motxilles amb màrfegues i sacs de dormir per fer tota la marxa fins a Barcelona. Han amenitzant l'espera amb música de gralles i balls tradicionals la Fal·lera Gironina, mentre es repartia l'esmorzar per agafar forces.
La marxa l'han encapçalat familiars de la consellera Dolors Bassa i del President Carles Puigdemont acompanyats de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i representants polítics de JxCat, com Laura Borràs, ERC i la CUP.
A la sortida del terme municipal de Girona, la marxa ja aplegava 10.000 persones però s'hi han continuant afegint més manifestants a l'entrada del peatge de Girona Sud. La marxa l'ha tancat un grup de motoristes i un altre de tractors.Sortida de la columna de la Marxa per la Llibertat des de la plaça de l'1 d'octubre de 2017 de Girona

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés