El dissabte 22 de març 2014 es va presentar la XXXIVena. Setmana Gastronòmica Gironina. En aquesta
edició compta amb 39 restaurants participants, cinc més que l'any passat. (Ampliar) - Presentació de la XXXIV Setmana Gastronòmica Gironina.
La presentació ha comptat amb la participació de l'alcalde de a ciutat, Carles Puigdemont, la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, el president de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial, Xavier Nicolazzi, i Tony Vallory, president del col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons. (Ampliar) - Presentació de la XXXIV Setmana Gastronòmica Gironina.Tal com varen remarcar els presentadors de l'esdeveniment, l'activitat s'emmarca en la potenciació de Girona en l'entorn gastronòmic i turístic de qualitat, presentant un ampli ventall d'ofertes de cuina durant deu dies que comprenen, sencers, dos caps de setmana. (Ampliar) - Presentació de la XXXIV Setmana Gastronòmica Gironina. |
(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.(Ampliar) - La regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat.(Ampliar) - Xavier Nicolazzi, president de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial.(Ampliar) - Tony Vallory, president del col·lectiu Girona Bons Fogons.[Més imatges] ------------- |
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice |
© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |