Bunyols (Hojuelas)
Ingredients (20 peces aproximadament)
--------
- 2 ous
--------
- 2 gots d'oli d'oliva
--------
- 1 got d'aigua de flor de taronger
--------
- El suc de motja llimona
--------
- 1 got d'aigua
--------
- 1 pessic de sal
--------
- Mitja cullerada de Royal
--------
- 400 gms de farina fluixa (que admeti una textura gairebé
----------
de pa)
--------
- Almívar
Elaboració
Barregem bé tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia.
Passem la massa pel laminador de pasta almenys deu voltes, afegint farina fins que la massa quedi compacta. L'última volta la farem més fina i tallarem la massa a la mida del que volguem fer.
Amb l'ajuda d'una forquilla es van fregint, posant una part de la tira a la paella i amb la mà esquerra es va enrotllant amb la forquilla.
A mesura que es va daurant se li dóna forma de flor. No s'ha de daurar massa.
Un cop fregides, es passen per almívar.
|
|