Yakisoba
Ingredients
--------
- 50 cc de salsa de soja
--------
- Salsa Perrins
--------
- 150 cc de vinagre d'arròs o de sidra
--------
- Xerès
--------
- Mirín
--------
- Tomàquet fregit
--------
- Salsa d'ostres
--------
- Sucre morè
--------
- Caiena o bitxo en pols
--------
- 1 nou de gingebre fresc
--------
- Fideus arrissats d'ou
--------
- 1 grapat de shiitake sec
--------
- 2 pastanagues
--------
- 1 pebrot verd (rodó)
--------
- 2 cebes tendres
--------
- 4 fulles de col
--------
- 2 trossos de cansalada fresca de porc (200 gms en total)
--------
- Alga nori en pols
--------
- Katsuobushi
--------
- Sal i pebre
--------
- Opcionalment, l'aigua de remullar el shiitake
Elaboració
Barrejar tots els ingredients de la salsa, i reservar. Bullir els fideus, i reservar.
Saltejar-ho tot, ben picat, en aquest ordre: la cansalada, el pebrot, la ceba, la pastanaga, el shiitake, la col.
Afegir els fideus i amanir amb la salsa, a gust. Topping amb el katsuobushi i l'alga nori.
|
|