16a edició de la fira gastronòmica

La fira gastronòmica més arrelada i popular de les comarques gironines s'ha celebrat un any més, entre els dies 11 i 14 de novembre, en el marc de Fira de Girona amb la participació de més de 60 estands, dels quals 22 restaurants, que han ofert novetats i originalitat, però també la cuina de sempre.

Les dades a la premsa

Tancada l'edició 2010 de la fira, s'ha comptabilitzat una afluència de 17.200 visitants, amb un total de 180.000 tiquets venuts durant els quatre dies que ha funcionat la mostra, que supera amb escreix els 16.000 de l'edició del 2009. S'ha pogut degustar més de 500 tastets diferents que abastaven des de l'exotisme de la carn de camell a la tradicionalitat dels peus de porcs de les cuineres de Salt.

Zoom --- Zoom --- Zoom

Des de l'organització de la fira es va destacar també que els tallers que s'hi van organitzar durant la mostra, en els estands del Gremi de flequers, DIPSALUT i UNICEF, van tenir una bona acollida. De fet, alguns tallers es van repetir, perquè hi havia més gent apuntada de la prevista. En concret, van ser dos tallers dedicats als més joves. Diumenge el taller de Jordi Roca, del Celler de Can Roca, sobre caramels de sucre, i l'espectacle de pizza acrobàtica van ser alguns dels atractius mes celebrats pels assistents.

Reportatge fotogràfic de la fira.
(Clicar damunt les imatges per ampliar-les) ---------------------(Més imatges...)

Zoom --- Zoom --- Zoom

Zoom --- Zoom --- Zoom

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Cartell de l'edició 2010 de la fira

Back-Index-Next