Palau de Fires de Girona

Horari: d'11h a 21h

Mapa de situació

ACTIVITATS DEL SALÓ

Desfilada d'imatge. Dissabte i diumenge a les 12.00h, 13.30h, 18.00h, 20.00h

Tallers. Protocol, Fotografia, Música de cerimònia

Participa i Guanya! (Premis que sortejaran els expositors de Tot Nuvis). Nits d’hotel, sopars, joies, joc de maletes, subscripcions a revistes, recorregut en limusina

I descomptes en. Viatges,Vestits de núvia, nuvi, activitats d’animació...

Més informació a: www.firagirona.com

Palau de Fires de Girona

Horari: d'11h a 21h

Mapa de situació

Tendències i reptes en l’organització d’events en un context de “crisi”.

Jornada tècnica adreçada a OPC, proveedors d’events, agències de màrqueting i de publicitat, associacions empresarials, empresaris, conventions bureau, patronats de turisme,...

Volem aprofitar la sinergia del producte que s’exposa a Tot Nuvis: restaurants, càterings, espais singulars, hotels, viatges, reportatges, il·luminació, obsequis, música i d’altres... perquè és un potencial d’alta qualitat que va directament adreçat als promotors d’esdeveniments.

Events és una jornada dedicada als organitzadors d’esdeveniments OPC, departaments de màrqueting, proveïdors d’actes, agències de publicitat, col·legis professionals, agències de viatges i d’altres. Per informar i donar solucions a la seva demanda en una plataforma única que és l’aparador del nostre saló Tot Nuvis.

Fira de Girona, en el marc del saló Tot Nuvis, vol copsar l’essència i la qualitat dels productes que s’hi exposen per embrionar-hi una acció difusora i innovadora que ha de ser un fil conductor entre els organitzadors d’esdeveniments i els nostres expositors.

De tots és coneguda la versatilitat de la nostra comarca, arreu se sent dir: “Girona és privilegiada”, té a l’abast el mar i la muntanya, compta amb espais únics per a celebracions i una cuina mundialment reconeguda. Tot això acompanyat de bons professionals de la música, les arts gràfiques, la fotografia com també de firmes de moda d’alta qualitat. És el mosaic que configura el nostre Saló Tot Nuvis. I és aquí on sorgeix Events, l’espai professional de Tot Nuvis.

Programa d’actes per al dia 27 de novembre
11.00 - Recepció dels assistents a l’entrada del Palau de Fires.

11.15 - A la sala petita del Palau de Congressos. Conferència: “Tendències i reptes en l’organització d’actes en un context de crisi”, a càrrec del Sr. Iñaki Gaztelumendi, exgerent de Turisme de Santiago de Compostel·la

12.15 - Descans

12.30 - Taula rodona que comptarà amb la presència de tres tècnics del sector que exposaran les seves experiències.

14.00 - Dinar al restaurant del Palau de Fires, on els participants podran degustar un seguit de plats cuinats per alguns dels restauradors del Saló.

15.30 - Visita professional al Saló. S’adjunta llista d’expositors. Cal que marqueu els que us interessin per poder programar l’espai de visita.

A la cloenda es lliurarà un diploma que acredita la vostra assistència a la 1a edició d’Events.

Més informació a: www.firagirona.com


Més imatges-Més informació-Back-Index

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés