Més informació a: www.firagirona.com

Reportatge fotogràfic

Palau de Fires de Girona

Mapa de situació

ECO.SI, Fira de la cultura ecològica de Girona 2012

Reguem la llavor amb optimisme, humor i esperança.

És el lema d'enguany de la fira i fil conductor de totes les activitats, conferències, tallers i exposicions. Tornarem a comptar amb persones mediàtiques, compromeses en el treball per un món millor, que en l'edició anterior van omplir la fira de color i esperança i vam tenir un gran nombre de visitants.

Sectors representats: alimentació - agricultura - ramaderia - apicultura - mercat de la terra - medicines - herbes - restaurants - gastronomia - l'aigua - vins - cerveses - educació - jocs - salut - la familia - bioconstrucció - energies alternatives - tè:xtil - cosmètica - ecoturisme - art.

Espais i activitats d'Eco-sí 2012: 4 sales de conferències, Taller de cuina, Sala del Silenci, Espai Dona, Espai Networking, ECO-SÍ nens: activitats lúdiques infantils, Passarel·la de desfilades.

La mare dels germans Roca inaugurarà aquesta edició

Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca, inaugurarà la 7a edició de la fira Eco-Sí Girona. En aquesta edició, el saló vol donar un protagonisme especial a la mirada femenina.

Oferirà la ponència inaugural “La importància del producte natural a la cuina saludable, els sabors i colors”. Montserrat Fontané coneix àmpliament els secrets de la cuina tradicional catalana que ofereix diàriament i, des del 1967, al bar-restaurant Can Roca del barri de Taialà de Girona. D’aquesta fonda va néixer el que és avui el segon millor restaurant del món, El Celler de Can Roca que regenten els seus tres fills Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané.

Montserrat Fontané és una extraordinària professional que ha sabut transmetre als seus fills el seu esforç, constància i il•lusió per la feina.

Més imatges-Més informació-Back-Index-Next© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés