Palau de Fires de Girona
19, 20 i 21 de novembre 2010

Mapa de situació

Alimentació ecològica i biològica, Teixit i calçat, Higiene i cosmètica, Salut: teràpies, aparells, centre, productes, Bioconstrucció i energies renovables, Productors i elboradors ecològics, Papereria, llibreria i música, Institucions, Espai "eco-mercat"

L'edificació i la sostenibilitat. Les novetats d'aquesta 5a edició

El Palau de Fires acull del 19 al 21 de novembre ECO SI, la fira ecològica que divulga i implanta els hàbits saludables i responsables, la fira que ha portat a cap durant cinc anys de trajectòria, una labor important per a la sostenibilitat, divulgant-ne el rendiment del consum agroecològic, l’estalvi energètic, la mobilitat sostenible i el reciclatge.

Es donarà informació sobre les eines i coneixements necessaris per a poder afrontar en els projectes d’arquitectura i especialment en els habitatges, la reducció de la demanda d’energia.
S’estudiarà tot el procés de vida de l’edifici, des dels materials, l’energia consumida en l’ús de l’edifici i el reciclatge de materials entenent la vida de l’edifici com un cicle continu. No es tracta d’incorporar la reducció de l’energia en la construcció com un coneixement més i del tot necessari.

Més informació a: www.firagirona.com

Reportatge fotogràficBack-Index© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés