La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Dies 12 i 13 de juliol 2012

Milestone Project és el nou festival de Girona que durant els dies 12 i 13 de juliol, dijous i divendres, ofereix concerts a les Ribes del Ter, els treballs de Street Art de 8 artistes, restaurants de la ciutat amb menús creats per a l'ocasió i cicles de conferències al Centre Cultural La Mercè. Així, la ciutat esdevé un contenidor d'experiències, sensacions, sabors i pensaments.

Ampliar
(Ampliar) - Intervenció artística "Paupertatis Opes" de Moneyless al passadís de la Plaça de Josep Pla al carrer Nou

Àrea pensament

A la secció dedicada al pensament, al Centre Cultural de la Mercè, tres filòsofs, Ignacio Castro, Oriol Leira i Luís Arenas, que han dedicat la seva obra a explicar el món, reflexionen sobre l'estat actual, ara travessat per la crisi, la fragmentació social, la incertesa o la confusió accelerada.

També persones destacades en la seva carrera professional en els altres tres camps que constitueixen Milestone Project (street art, gastronomia i música), com són Christian Sorensen del Restaurant L'Est, Angelo Milano, comissari d'art, Albert Mallol, director del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, i Julio Martí, productor i promotor musical, parlen d'una forma específica per tal d'exposar l'estat de la qüestió i aclarir el futur.

Àrea gastronomia

La gastronomia forma part de la identitat de Girona. Durant l'esdeveniment es proposa una selecció de restaurants per a tots els paladars i butxaques, que ofereixen una degustació preparada exclusivament durant els dies 12 i 13 de juliol. La gastronomia gironina acompanya, com una expressió artística més, els estímuls que Milestone Project proposa al ciutadà i al visitant.

Àrea street art

L'Art Urbà ocupa una part de Girona per transformar-la, donar-li color i, sobretot, sorprendre. Els artistes convocats en aquesta primera edició són Interesni Karzki, Boris Hoppek, Lucy MacLauchlan, Momo, Vhils, Moneyless, i Erica il Cane. Artistes internacionals de primer nivell que han treballat en els espais més concorreguts de les principals ciutats occidentals com Londres, París, Nova York, Los Angeles o Berlín, mostren els seus treballs, sempre influïts pel context on es presenten, i que deixen una empremta permanent a Girona.

Àrea música

Milestone Project celebra, al Parc de les Ribes del Ter, deu concerts durant els dies 12 i 13 de juliol. De Catalunya a Anglaterra per arribar fins a França, voltar pel món i acabar de nou a Catalunya. Els artistes participants en aquesta primera edició són Kitty Daisy & Lewis, Eli Paperboy Reed & The True Loves, Mazoni, Radical Animal Beat, Loo & Placido, Smoking Bambino, Fink, Playing for Change, Bomba Estéreo, i DJ 2D2,

Ampliar
(Ampliar) - Intervenció artística de Momo a la llera del riu Onyar, a tocar la plaça Catalunya

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés

[Galeria d'imatges]

Intervenció artística d'Interesni Kazki (Ucraïna) al passadís de la Plaça de Josep Pla al carrer Nou

Restaurant L'Est

Plaça Josep Pla, 18 (Passadís C/ Nou)
17001 Girona
Web: www.est-restaurant.com
Mapa de situació
Telèfon: 972 91 16 88

[Més informació]
Zoom

Restaurant Sa Clova

Carrer Hortes, 7
17001 Girona
Web: www.saclova.cat
Mapa de situació
Telèfon: 972 21 14 15

[Més informació]
Zoom

Restaurant Occi

Carrer Mercaders, 3
17004 Girona
Web: www.restaurantocci.com
Mapa de situació
Telèfon: 972 22 71 54

[Més informació]
Zoom

Detall del treball d'Interesni Kazki (Ucraïna) al passadís de la Plaça de Josep Pla al carrer Nou

Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés