La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del 28 al 31 d'agost de 2013, al Museu d'Història dels Jueus de Girona, i dins la XIIIena. edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (Fitag), s'han representat diversos espectacles (performances, músicals, teatre de text, etc.) a diferents espais museístics.
El projecte desenvolupat ha comptat amb dramaturgs col·laboradors procedents de Mèxic, Israel, Cuba, Argentina i Espanya.

 Microteatre al Museu d'Història dels Jueus
(Ampliar) - Microteatre al Museu d'Història dels Jueus.

Amb l'objectiu principal d'acostar l'art teatral a espais escènicament inusuals, el FITAG ofereix la possibilitat de desenvolupar el projecte “Microteatre a espais públics de Girona". Gairebé una trentena d'actors i actrius amateurs de les comarques de Girona han presentat sis històries breus al Museu d'Història dels Jueus de Girona, al carrer de la Força, sota la direcció escènica de Ramon Perera.

 Microteatre al Museu d'Història dels Jueus
(Ampliar) - Microteatre al Museu d'Història dels Jueus.

La direcció musical ha anat a càrrec de Rafael Vega i la direcció de producció de David Masgrau.

El projecte, a més de presentar-se como una oportunitat de gaudir d'una modalitat de teatre propera a l'espectador, fresca i dinàmica, suposa un procés de treball i aprenentatge per a aquests actors i actrius amateurs que, durant vint dies, han pogut gaudir d'un taller intensiu de tècniques d'interpretació amb l'alicient final de representar les seves peces a menys de dos metres dels espectadors.

Tota una experiència per als artistes i el públic, i una aposta del FITAG que ja a l'edició 2012 va resultar molt gratificant per a tothom que es va acostar a viure aquest experiment "microteatral".

 Microteatre al Museu d'Història dels Jueus
(Ampliar) - Microteatre al Museu d'Història dels Jueus.Cartell de l'edició 2013 del FITAG

(Ampliar) - Cartell de l'edició 2013 del FITAG.[Més imatges] -----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés