La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:
Un miler de persones es van concentrar el dilluns 10 de desembre a la tarda a la plaça del Vi de Girona per defensar el model d´immersió lingüística a l'escola catalana i expressar el rebuig a la reforma impulsada pel ministre d'Educació, José Ignacio Wert. Ho van fer responent a la crida de la coordinadora d'entitats Somescola.cat, sota el lema "Per un país de tots, l´escola en català".

El president d'Òmnium Cultural del Gironès, David Martí va llegir-ne el manifest. Entre els assistents hi havia persones de totes les edats, famílies i representants del sector educatiu i cultural, però també de les forces polítiques a Girona, com ara el seu alcalde, Carles Puigdemont, el primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, i el diputat d'ERC i alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, entre d'altres. L'acte va finalitzar amb el cant d'Els Segadors.Concentració en defensa de l'escola en català a la plaça del Vi

[Informació]

[Més imatges]Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés