La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Casa de Cultura de Girona
Del 4 al 26 de setembre 2012

Parlar de llibres és també un dels plaers de la lectura. Llibres parlats. 30 anys de presentacions de llibres és una exposició que convida a lectors i autors a seguir el trajecte de l'escriptura a través de les presentacions de llibres a la Llibreria 22 de Girona, un espai on ja es presentaven llibres quan quasi ningú no en presentava i una pràctica mantinguda durant més de 30 anys.

Ampliar

(Ampliar) - "Llibres parlats. 30 anys de presentacions de llibres". Guillem Terribas davant una fotografia de Francesc Ferrer i Gironès.

Conservades per la càmera del llibreter Guillem Terribas sense cap intenció de posteritat, configuren vertaders materials d'autor ignorats, sovint, pels mateixos autors.

En diferents moments del temps i sense tenir coneixença les unes de les altres, diferents veus han negociat amb un mateix intent. Presentant i abordant textos de molt diferent condició, es constata un esforç semblant, uns llocs recurrents, unes intencions que convergeixen: per què s'escriu?, com convèncer d'una ficció?, hi ha paraula sense memòria?, a què responen els gèneres? Si bé cada autor mostra els ingredients i el procés del seu taller, el resultat és un diàleg coral sobre llocs inevitablement comuns. Un mosaic viu d'autories que mostra l'escriptura de prop.

(Text de l'exposició)

Ampliar

(Ampliar) - "Llibres parlats. 30 anys de presentacions de llibres".

[Mosaic d'autors]----------[Més imatges]----------Back-Index-Next

Ampliar

(Ampliar) - Llibres parlats. 30 anys de presentacions de llibres. Carme Riera i Dolors Oller presentant "Una primavera per a Domenico Guarini", de Carme Riera. Gener de 1983.

Ampliar

(Ampliar) - Llibres parlats. 30 anys de presentacions de llibres. Guillem Terribas durant el desè aniversari de la Llibreria 22, el 27 de gener de 1989.

Fotografies de l'exposició realitzades per gentilesa de Guillem Terribas.
© de les citacions de Mosaic d'autors, els seus autors
© de les imatges de l'exposició, Josep M. Oliveras i Guillem Terribas
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés