Flow-art dins Girona Temps de Flors 2011

Un grup d'estudiants de la UdG ha organitzat una setmana d'activitats relacionades amb diverses disciplines com la gastronomia, la pedagogia, les arts audiovisuals i el disseny dins del marc de Girona, Temps de Flors 2011, que obre les portes el 5 de maig.

El col.lectiu ha creat el projecte Flowart que amplia l'oferta cultural que planteja la ciutat durant l'exposiciķ de flors del 2011. Les activitats incloses en la mostra dels joves universitaris es focalitza cada dia en una disciplina diferent.

El dilluns dia 9 es centra en la gastronomia, i compta amb la participaciķ del cuiner Joan Roca (Celler de Can Roca), l'horticultor Josep Pāmies i la xef del restaurant La Calčndula, Iolanda Bustos.

Catell de Flow-Art

Xerrada: Les flors a la cassola

El dilluns 9 de maig Joan Roca, Josep Pāmies i Iolanda Bustos, amb la intervenciķ de Dolors Vidal, directora del Māster en Turisme Cultural de la Universitat de Girona, oferiren una xerrada gastronōmica a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres sobre la cuina amb flors i els problemes que s'han topat últimament a causa del buit legal que hi ha vers la consideraciķ de les flors com aliment.

Ampliar

(Ampliar) Un moment de la intervenciķ de Iolanda Bustos

Concurs de plats

Finalitzada la xerrada, va tenir lloc el concurs de plats per a alumnes de l'escola d'Hosteleria, amb un jurat format per Joan Roca, Josep Pāmies i Iolanda Bustos, amb un premi consistent en donar a l'alumne la oportunitat que el seu plat s'incorpori a la carta del restaurant La Calčndula, de Iolanda Bustos, concurs que va ser guanyat per Aleix Garriga.

Ampliar

(Ampliar) Tast dels plats del concurs pels jurats

Aquestes activitats en les ārees gastronōmiques, es completen, en dies successius, amb activitats adreįades als infants, concurs de curtmetratges i exposicions fotogrāfiques en l'entorn audiovisual, performances i concerts, i pasarelˇles de moda i pentinats.


Back-Index

Ampliar
(Ampliar) Joan Roca durant la xerrada Les flors a la cassola

Ampliar
(Ampliar) Iolanda Bustos durant la xerrada

Ampliar
(Ampliar) Josep Pāmies durant la seva intervenciķ

Ampliar
(Ampliar) La doctora Dolors Vidal durant la xerrada