La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Museu d'Història de la Ciutat
Espai "La Carbonera"

La mostra col·laborativa

Entre els dies 26 de juliol i 3 d’agost 2012, va tenir lloc al local de La Carbonera, a la pujada de Sant Feliu, la mostra col·laborativa en el marc de la Festa Major del barri de Sant Feliu.

Una exposició que té als antics o nous veíns i veïnes de Sant Fèlix com a protagonistes: d’una banda, el material exposat d’inici són fotografies, imatges i textos recollits durant la mostra de l’any 2011 i que encara no s’havien exposat; i per l’altre, tots els materials generats als tallers de mapeig del joc.

Ampliar

(Ampliar) - Memòries emergents a Sant Fèlix: els jocs.

Finalment, s'ha comptat amb tots els altres materials que aportats pels veíns (fotografies, vídeos, textos..) relacionats amb el joc als carrers del barri.

La mostra no ha estat una exposició estàtica: tots els assistents han pogut afegir-hi comentaris, memòries i reflexions a les imatges, de forma que els mateixos participants han estat els que han decidit quines parts són rellevants, quines s’han de completar i en definitiva, construir junts materials que serveixin per reflectir, evocar i transmetre a d’altres persones la memòria viva del joc al barri.

Ampliar

(Ampliar) - Memòries emergents a Sant Fèlix: els jocs.
- Memòries emergents a Sant Feliu. Article i reportatge fotogràfic de la primera edició corresponent al 2011.

- El sector del Pou Rodó, abans de la reforma. Article i reportatge fotogràfic de la zona abans de la remodelació urbanística començada l'any 1983.

- L'església de Sant Feliu . Index d'articles i reportatges sobre l'església de Sant Feliu.

- La plaça de Sant Feliu . Reportatge fotogràfic sobre la plaça i article sobre la necròpolis romana excavada l'any 1986.

- La pujada de Sant Feliu . Reportatge fotogràfic i article sobre el carrer. Inclou imatges antigues de l'indret.

Ampliar
(Ampliar) - Cartell de la mostra Memòries emergents a Sant Fèlix: els jocs.
Ampliar
(Ampliar) - Memòries emergents a Sant Fèlix: els jocs. La mostra.
Ampliar
(Ampliar) - Memòries emergents a Sant Fèlix: els jocs. L'espai La Carbonera.

[Més imatges]-------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés