La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats



Síntesi:

El dissabte 29 de desembre 2018 va tenir lloc, a la Llibreria Geli, la presentació del llibre "Cocottes, cazuelas y cacerolas" del xef Paco Pérez i el periodista Salvador Garcia-Arbós, amb la participació dels autors, i amb una introducció d'Abraham Simon, autor de "Cassoles de Girona".
Paco Pérez és un dels màxims exponents de la gastronomia d’avantguarda del segle XXI, avalat per sis estrelles Michelin, dues de les quals al restaurant Miramar de Llançà.



Presentació de 'Cocottes, cazuelas y cacerolas' de Paco Pérez i Salvador Garcia-Arbós amb Abraham Simon, a la Llibreria Geli

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés