Una bona forma de conèixer la cultura d'un poble, és conèixer la seva gastronomia, i per saber-ne cal conèixer la cuina casolana. En aquest article es mostra un menú de Cap d'Any, realitzat íntegrament per Teresa Reitg i Nonó, el 31 de desembre de 2008. Bon profit! Més Imatges: Amanida de Cap d'Any Ingredients: Endívies, enciams, germinats de soja, raves, magrana i salmó fumat. Gambes Vol-au-vent de bolets Ingredients: Barreja de bolets de Sils, mantega, beixamel i un toc de curry. Cuixa de xai rostida Ingredients: Una cuixa de xai desossada, dins la que s'han posat unes fulles d'alls tendres, pel llarg, que quedaran incorporades a la carn, i s'ha rostit normalment, amb sal i oli. Pastís de poma Ingredients: pomes, ous, sucre, oli, iogurt, i farina amb llevat. |
|
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice | © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés |