Inici Els municipis Paisatges naturals Cultura i lleure Gastronomia Edificis històrics i religiosos Recomanacions


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés

Plaça del Poble, 1
17199 Canet d'Adri
[Mapa de situació]Telèfon per reserves: 972 428 284
E-mail: r-la-sala@hotmail.com
Web: www.rlasala.es.tl

Mostra El restaurant
Especialitzat en cuina de mercat i tradicional catalana, són famosos els seus esmorzars de forquilla.
Ofereix un menú diari, un d'especial diari, menús de cap de setmana i especials per a grups, en espais diferenciats segons les preferències dels comensals.

[El restaurant]

Mostra Els plats
El restaurant La Sala basa la qualitat dels seus plats en la de les matèries primeres i els ingredients que els composen, molts de proximitat, de la mateixa zona.
Amb aquesta filosofia, en Miquel Pujolar, cuiner i propietari del restaurant, presenta un vano important de la cuina tradicional, que sol incloure plats gens freqüents, com el senglar o la carn de perol, i també especialitats de la casa com els famosos musclos a la planxa, tota una sorpresa pel comensal.

[L'esmorzar de forquilla]
[La calçotada]

Mostra Activitats i propostes
Periòdicament, i de forma imaginativa, La Sala organitza esdeveniments relacionats amb el territori, la cultura, la història i la gastronomia. Així, i durant les èpoques més adients i tradicionals, ha dut a terme la I Matança del porc, amb la que ha recuperat la festa relacionada amb la preparació de la carn i els embotits que solia fer-se a totes les cases de pagès, al febrer menús basats en els calçots, i els nous projectes d'esdeveniments per a tota la família, amb passejos amb ponis per a la mainada.

[I Matança del porc]
[Caminada solidària a Rocacorba]

Mostra L'entorn
Situat al mig de la vall de Rocacorba, el restaurant La Sala es troba a 15 km de Girona, per la carretera en direcció a Les Planes d'Hostoles i un cop passat el poble de Sant Gregori, seguint l'indicador, travessa la plana esquitjada de masos i cases rurals en ple funcionament.
Envoltat de paratges naturals d'orígen volcànic i racons de interès con la Font de la Torre, les gorgues de Canet, l'església de Sant Vicenç, des d'aquí parteix una senda que, travessant la vall, porta fins al cim de Rocacorba.

[Les gorgues de Canet]
[L'església de Sant Vicenç]
[El municipi de Canet]
[El poble d'Adri]
[L'església de Sant Llorenç d'Adri]

Back-Index-Next