Mar i muntanya: plats tradicionals

La combinaciˇ dĺinnovaciˇ i creativitat de la xef Maria Llu´sa Torrent, del Restaurant Vilanova de Salt juntament amb lĹexperiŔncia de Carme Vilarˇ, paradista del mercat de Salt i gran cuinera, aportaen a la cuina catalana de mercat el seu estil personal. Treballen receptes de temporada, jugant amb els productes caracterÝstics de lĺŔpoca de lĺany, mostrant les tendŔncies culinÓries, per˛ sense perdre les arrels de la cuina catalana de sempre.


Activitats i receptes

  • Flor de col amb patata i bacallÓ

  • Preparaciˇ de la col, les patates i el bacallÓ (24 fotografies)
  • Elaboraciˇ de la salsa (16 fotografies)
  • Emmotllament del plat (32 fotografies)
  • Muntatge del plat de presentaciˇ (28 fotografies)
  • Muntatge de les racions de la sessiˇ (36 fotografies)
  • Salsitxes amb naps i escamarlans

  • Preparaciˇ dels naps (28 fotografies)
  • Preparaciˇ dels escamarlans i les salsitxes (32 fotografies)
  • Elaboraciˇ de la picada (16 fotografies)
  • Finalitzaciˇ del plat (16 fotografies)
  • Emplatat i presentaciˇ del plat (24 fotografies)
  • Coca de llardons amb fruites confitades

  • Pastat dels ingredients de la massa (32 fotografies)
  • Elaboraciˇ de la coca (16 fotografies)
  • Decoraciˇ i finalitzaciˇ de la coca (20 fotografies)
  • Coca de pa

  • Pastat de la massa (20 fotografies)
  • Elaboraciˇ de panets, trenes, llonguets (28 fotografies)
  • Elaboraciˇ de la coca de pa (20 fotografies)
  • Acabat de la coca i els pans (20 fotografies)
  • Back-Index