Terrina de peus de porc amb escamarlans i tallarines de sèpia
Ingredients per 4 persones
--------
- 1 ceba grossa
--------
- 2 pastanagues
--------
- 1 cabeça d'alls
--------
- Llorer, romaní, farigola
--------
- Pebre en gra
--------
- Una branqueta d'api
--------
- 1 porro
--------
- 6 peus de porc partits
--------
- 12 escamarlans
--------
- 300 gm de salsa romesco
--------
- 1 sèpia grossa
--------
- 100 gm de sèsam
--------
- Amanida, a gust
Elaboració
Posem els peus a bulir amb les verdures surant unes 3 hores aproximadament.
Un cop bullits, els desossem i els amanim amb sal i pebre i el sèsam.
Col·loquem els peus en una terrina per tal de donar-li forma quadrada i els deixem a la nevera unes 12 hores.
Per altra banda, netegem la sèpia, la tallem en tires i la congelem. Pelem els escamarlans i els reservem.
Acabat i presentació
Agafem un tac de terrina de peus de porc d'uns 2 cm de gruix i el posem en una paella antiadherent fins que quedi cruixent pels dos costats. Un cop acabat, el col·loquem en un plat sobre un llit d'amanida.
Tallem la sèpia a la màquina d'embotits de forma que quedin unes tires molt finetes, i les saltegem en una paella a foc fort, juntament amb els escamalarns.
Ho posem damunt la terrina i amanim amb el romesco.
|
|