Cuines del món: fusió de la cuina asiàtica amb la cuina mediterrània

En aquesta ocasió es gaudeix d’una sessió gastronòmica de cuina asiàtica – mediterrània. El nou restaurant gironí L’Est dirigit pel xef Christian Sorensen, situat al centre de Girona, és qui ens fa una demostració de plats elaborats amb tècniques culinàries asiàtiques, barrejades amb tècniques culinàries mediterrànies, un estil innovador a la nostra ciutat.

Equivalències productes orientals - mediterranis
Miso Anxoves, formatges forts
Mirin Vi ranci
Salsa de soja Sal, fons de carn
Oli de sèsam Olis aromatitzats o de fruits secs
Sake Xerès
Dashi suau, dashi fort Brou de verdures, brou de pernil
Sèsam, pasta de sèsam Picades de fruits secs
Gingebre, galangal All
Lemongrass, lima kafir Pell de llimona, cítrics
Tofu dur, tofu suau Formatge feta, mató, recuit
Curris tailandesos Picades aromàtiques, pesto

Receptes i plats preparats

  • Tartar de tonyina mediterrània

  • Preparació de la tonyina
  • Resta d'ingredients i preparació del plat

  • Cereals al pebre

  • Preparació dels cereals i la soja
  • Resta d'ingredients i preparació del plat
  • Mescla d'ingredients i salsa
  • Muntatge del plat

  • Bacallà confitat amb oli verge amb salsa de coco i gingebre

  • Preparació del bacallà
  • Preparació de la salsa i les edamame
  • Muntatge del plat

  • Back-Index