Sensacions invisibles que desperten els sentits...

Una experiència única, la detecció i gaudi dels sabors sense el recolzament de la vista, reforza la resta de sentits, subratllant aspectes que d'altra manera, passarien gairebé desapercebuts, com les textures, els contrastos, les olors, la cadència dels diversos aliments que formen un plat, fins i tot el so.
Provar d'identificar cadascun dels sabors, els ingredients, és una aventura que posa a prova el paladar i els records organolèptics del comensal.
Sopar conduït pel crític gastronòmic invident Jonathan Armengol, amb el xef Xavier Arrey del restaurant El Pati Verd, compost d'un menú degustació maridat amb vins de l'Empordà dels Cellers Espelt.

El menú
  • Les tres tapetes de seguretat
    ----Ensaladilla russa
    ----Sopa de pollastre amb fideus avecrem
    ----Mini burger & xips
  • La tòfona
  • Al voltant de l'amargor
  • Verat caramelitzat amb taboulé i iogurt pebrat
  • Les tonyines
  • Espatlla de xai com al Marroc
  • Pausa sorbet de poma verda o llima
  • Maduixes, xocolata blanca i vainilla
  • Els tiramisús
  • Els vins (Celler Espelt DO Empordà)
    ----Espelt Vailet 2010 (Garnatxa blanca i Macabeu)
    ----Terres Negres 2008 criança (Carinyena-Cabernet Sauvignon)
    ----Espelt Garnatxa Airam (Garnatxa negra i rosada)
  • Aigües, cafès i petits fours


  • Reportatge fotogràfic del Sopar i els plats


    Back-Index-Next


    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés