Inici Selecció de productes gastronòmics Restaurants recomanats Esdeveniments gastronòmics Receptes Dotze mesos, dotze menús Pedres de Girona

Del 24 al 26 de febrer 2013 s'ha celebrat a Fira de Girona i a l'Auditori-Palau de Congressos l'edició 2013 del Fòrum Gastronòmic Girona.

Hi destaca la presència de productors i elaboradors d’aliments i begudes, fabricants d’equipaments de cuina, distribuïdors, empreses de serveis, editorials i publicacions gastronòmiques, institucions, entitats, marques de qualitat, i va adreçat a un públic professional (cuiners, empresaris de la restauració, productors, distribuïdors, sommeliers, enòlegs, caps de sala, responsables de compra) i gourmet.

Zoom
(Ampliar)- Inauguració de l'esdeveniment

Durant el tres dies s'hi duen a terme sessions de cuina amb degustació, tastos, maridatges, presentacions de producte, sessions temàtiques amb experts i especialistes de la cuina, i s'atorguen importants premis. Més de 8.000 plats cuinats a les sessions, tallers i ateneus durant aquests tres dies o 2.000 persones assistint de manera simultània als nombrosos actes que s'han muntat avalen l'empenta que continua tenint la gastronomia.

Zoom
(Ampliar) - Eduard Cid i Julià Bernabé, de La Xarxa, Iolanda Bustos del restaurant La Calèndula, i Josep Campmajó president de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó.
  • Edició 2011. Article i reportatge fotogràfic de l'edició 2011 del Fòrum Gastronòmic.
  • [Mes imatges...]---------------- Back-Index-Next

    - Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava i Dolors Mas d'Incatis    - Cartell de l'edició 2013 del Fòrum Gastronòmic

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés