Sessió temàtica: cuina d'il·lusió. Postres de Nadal

Lluís Blanch, pastisser gironí i mestre de l'obrador dels dolços, ens demostra amb la seva experiència i sensibilitat, com es pot preparar un ventall de postres de Nadal. Ens ensenya a elaborar noves receptes de galetes, pastissos i postres originals i fàcils de fer per poder elaborar-les a les nostres llars i sorprendre els convidats.

Activitats i receptes

  • Tartaleta de filo amb fruites de Nadal i salsa de xocolata

  • Torró d'Alacant (Torta Imperial)

  • Torró de massapà i taronja

  • Torró de massapà i maduixa

  • Torró de massapà, coco i xocolata

  • Torró de massapà i fruita confitada

  • Torró de massapà i sucre cremat

  • Torró de massapà, xocolata i ametlles

  • Figuretes de massapà

  • Miscel·lània de la sessió

  • Back-Index