Coll de vedella amb bolets
Ingredients per 4 persones
--------
- 800 gms de coll de vedella (femella)
--------
- 4 cebes de Figueres
--------
- 6 tomàquets madurs
--------
- 4 grans d'alls
--------
- Vi ranci
--------
- Oli d'oliva
--------
- Escarlets, rovellons, ceps, pinetells...
--------
- Sal i pebre
Ingredients per la picada
--------
- Grans d'all
--------
- Julivert
--------
- Ametlles torrades
--------
- Avellanes torrades
Elaboració
Tallar la carn a daus d'uns 2 x 2 cms, salpebrar-la i emfarinar-la. Marcar la carn en una cassola, i reservar-la.
En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba, el tomàquet i els alls. Posar-hi un raig de vi ranci i afegir-hi la carn.
Cobrir d'aigua i deixar bullir una hora aproximadament.
Saltejar els bolets i afegir-los a la vedella.
Quan estigui la carn tova, posar-hi la picada, i deixar coure uns vint minuts més.
|
|