Bustel·la de pollastre amb ametlles
Ingredients
--------
- 800 gms de carn de cuixa de pollastre desossada
--------
- Una ceba gran
--------
- Mig manat de julivert
--------
- Una culleradeta petita de cúrcuma
--------
- Una culleradeta petita de gingebre en pols
--------
- Una culleradeta petita de pebre negre
--------
- Una mica de safrà
--------
- Fulls de pasta bric
--------
- Dos rovells d'ou
--------
- Ametlles triturades
--------
- Una cullerada de canyella en pols
Elaboració
Sofregir la ceba i el julivert fins que quedin estovats. Afegir-hi el pollastre.
Deixar coure lentament i afegir-hi les espècies.
Untar el fons d'un motlle rodó amb una mica d'oli, i estirar-hi les fulles de pasta brick. Al damunt, posar-hi el pollastre, i tapar amb una altra capa de fulles de pasta bric.
S'acaba el sofregit lligant-lo amb un rovell d'ou (remenant-lo per evitar que es cogui), i posar-lo a la capa preparada de pasta bric, damunt el pollastre.
Tornem a tapar amb una altra capa de pasta brick. Posem una nova capa, aquesta d'ametlla triturada amb una mica de canyella en pols, i tapem amb una altra fulla de pasta brick.
Finalment, es tapa el conjunt i es segella amb rovell d'ou. Posar al forn per coure la pasta brick, i servir.
|
|