Flor de col amb patata i bacallà

Ingredients
-------- - 800 gms de bacallà
-------- - Una col
-------- - 4 patates mitjanes
-------- - Un gra d'all
-------- - 2 cullerades de maionesa
-------- - Farigola llimonera
-------- - Flors per decorar

Elaboració
Coure les patates tallades, amb la col, de la que haurem tret la part de fora. Escórrer i guardar l'aigua de cocció.
Coure-hi el bacallà remullat i tallat a trossos, durant uns 5 minuts a foc lent.
Escórrer i reservar una mica d'aigua, un tros de patata i una mica de col per fer la salsa.

Presentació
Posar les fulles de col en un motlle rodó, deixant que en sobresurtin. Posar-hi dins la patata i el bacallà a làmines amb una mica de salsa.
Tancar la part de dalt amb les fulles de col, i afegir-hi salsa per decorar. Adornar amb fulles de farigola llimonera, unes gotes d'oli d'oliva i unes flors.

Reportatge dels ingredients (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom Zoom
Reportatge del procés (Clicar per veure'l)


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index-Next