Coca de pa

Ingredients
-------- - 500 gms de farina de força
-------- - 350 cc d'aigua
-------- - 10 gms de sal
-------- - Llevat fresc pel pa
-------- - Farina de blat per adornar

Elaboració
Barrejar la farina amb el llevat. Afegir-hi l'aigua, i treballar-ho durant 2 minuts amb una pastadora a marxa lenta. Seguidament pastar 8 minut més a marxa normal.
Deixar reposar una hora perquè llevi; augmentarà al doble del seu volum. Donar-li la forma desitjada: de coca, de llonguet, de trena, de panet, etc.
Es poden pintar amb ou batut i afegir-hi llavors (sèsam torrat, pipes de girasol, etc).
Escalfar el forn al màxim, inclosa la safata que s'utilitzarà. Posar la coca al forn i deixar coure uns 15 minuts.







Reportatge dels ingredients (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Reportatge del procés (Clicar per veure'l)


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index-Next