Suquet de peix de mercat amb cloïses i picada de xocolata

Ingredients del plat:
-------- - Peix de mercat
-------- - 100 gms de cloïses
-------- - 3 tomàquets madurs
-------- - Un cor de ceba
-------- - Mig quilo de patates
-------- - 200 gms de fumet de peix

Per la picada:
-------- - Ametlles
-------- - 2 llesquetes de pa fregit
-------- - Dos alls
-------- - Julivert
-------- - Dues perles de xocolata
-------- - Safrà
-------- - Oli d'oliva
-------- - Sal i pebre



Bacallà confitat amb tomàquet dolç

Ingredients del plat:
-------- - Llom de bacallà dessalat
-------- - Oli d'oliva
-------- - Farigola
-------- - Pebre negre en gra
-------- - Cinc tomàquets madurs
-------- - 100 gms de sucre
-------- - Oli d'oliva

Reportatge dels ingredients (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

Zoom Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom Zoom
Zoom Zoom Zoom Zoom
Reportatge del procés (Clicar per veure'l)


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés
Back-Index-Next