Ingredients per 40 unitats
--------
- 150 gms de terrina de Foie MiCuit d’Ànec dels Pirineus
--------
- 400 gms de farina d’ametlla
--------
- 100 gms de pinyons
--------
- 100 gms de greixons d’ànec
--------
- Dues pastanagues
--------
- Un rajolí de cervesa de flors Gala
--------
- Sal i sucre
Elaboració
Deixeu que la terrina s’estovi a temperatura ambient, la poseu en un bol amb la farina d’ametlla i la cervesa i ho pasteu amb les mans com si féssiu una massa de pa. Ho guardeu a la nevera perquè prengui una mica de fermesa i us sigui més fàcil fer les boletes.
A banda poseu al triturador els greixons, els pinyons, un xic de sal i una culleradeta de sucre. Ho tritureu a velocitat màxima durant 2 segons, doncs si us passeu de temps podria quedar una pasta i volem que tingui textura de crocant.
Amb les mans humides agafeu un xic de massa i doneu-li forma de bola com si féssiu mandonguilles, després les arrebosseu del crocant de greixons i pinyons i les col·loqueu en una safata. Aquests panellets no necessiten cocció, doncs tots els ingredients que hi hem posat ja estan cuits i si els torréssiu el foie us fondria. Els guardeu a la nevera o al congelador si és per menjar un altre dia.
Queden molt bé menjats com aperitiu acompanyats de la mateixa cervesa Gala de Flors amb els que s’han elaborat.