Arròs amb verdures i gambes
Ingredients per 4 persones
--------
- 400 gms d'arròs bomba
--------
- 250 gms de gambes
--------
- 1 sípia bruta
--------
- 4 carxofes
--------
- 200 gms de xampinyons
--------
- 1 pebrot vermell
--------
- Mitja ceba
--------
- Un gra d'all
--------
- 2 cullerades d'oli d'oliva
--------
- Sal, pebre negre
--------
- Fumet de peix
Elaboració
En una paella es posa l'oli d'oliva i es fregeixen les gambes. Es treuen i es reserven.
Seguidament es pica l'all ben petit i es posa a la paella amb l'oli de fregir les gambes. S'afegeix la ceba picada i es sofregeix.
Quan la ceba està ben feta, s'hi afegeix la sípia tallada a trossets, i es deixa coure. A continuació posarem els pebrots, les carxofes a trossets i els xampinyons tallats en làmines.
Posem una mica de sal i pebre negre molt. Afegim l'arròs i per últim el fumet de peix.
|
|