La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Síntesi:

El diumenge 10 d'abril 2016 va tenir lloc la 19a edició de la cursa "10 km de Girona", organitzada Esports Parra - La Salle, que en aquesta ocasió a banda de consolidar el circuit de l'edició de 2015, pel centre de Girona, amb sortida i arribada a la botiga del carrer Migdia, és la fusió amb la City run que organitzava La Salle. En aquesta edició hi van participar un miler i mig de corredors.
En l'apartat competitiu, el letó Edgars Sumskis va ser el més ràpid, per davant del seu compatriota Dimitrijs Serjogins. En tercera posició va quedar el gironí Jordi Rabionet. En categoria femenina, la corredora d'Olot Esther Canaliasva guanyar, per davant de Carmen Rodríguez i Judit Pujol.